12 april, 2009

Hotel Admiral

Hotel Admiral er et veldig godt boalternativ i København.
Vi bodde der påsken 2004 og stortrivdes.
Bygningen, som er fredet, er mer enn 200 år gammel og var tidligere brukt til korntørking.
En rustikk og maritim atmosfære er gjennomgående for hele hotellet,
alt tilpasset den opprinnelige tømmerkonstruksjonen.
Hotellets restaurant SALT kan virkelig anbefales. Vi spiste to utsøkte middager der og restauranten blir også brukt til frokost. Frokostbuffeten på Hotel Admiral var ubeskrivelig! Rommene er koselige og praktiske. De massive teaktremøblene er spesielt utviklet for Hotel Admiral i samarbeide med firmaet Trip Trap, noe som gjør rommene til noe mer enn bare et soverom. Bildene under viser et rotete rom. Beklager, men vi var midt i pakking for hjemreise tidlig neste morgen da fotograferingen skjedde!

Hotellet ligger like ved Nyhavn, tett på de fleste turistattraksjonene. Fint å spasere langs sjøen til Langelinie for å hilse på Havfruen. Det er mange shoppingmuligheter like i nærheten av hotellet. Selv har jeg et langvarig "kjærlighetsforhold" med Magasin du Nord, faktisk helt tilbake til 1969. Magasin (som det nå heter) ligger ved Kongens Nytorv, i den store erverdige bygningen midt på bildet øverst i venstre hjørne. Til venstre for Magasin er "porten" til Strøget. Når man har trasket gjennom Strøget er det godt å sette seg ned på Rådhusplassen før man vender nesen tilbake til hotellet igjen.
Vel, det var altså Hotel Admiral jeg skulle anbefale.
Måtte bare skrive litt i tillegg, man reiser jo ikke på hotell for bare å sitte på rommet!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Lille meg sa...

Her var det mye å velge i!
Du er tydeligvis godt kjent her, du!
Takk for tipset,men vet ikke om det noengang blir aktuelt.....
Ha en god 1.påskedags kveld!:)

Petunia sa...

Det er kjekt å få tips av kjentfolk - og man kan bruke fjellvettreglene her også... Lytt til erfarne fjell(by)folk;)

Tovepia sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar. Sannelig har du mange fine reiseminner i bloggen din! Og gode råd om København her, takk for dem, for dit skal jeg tilbake;) Ha en god siste dag i påsken!

Stine ♥ sa...

Ja, Admiral er et fint hotell. Jeg har også bodde der noen ganger. Sjarmerende med de gamle trebjelkene i takene. Og København er en kjempe koselig by også.

Anonym sa...

Åh, der bodde jeg en gang også sammen med familien min. Fint hotell!