04 januar, 2009

SOL IGJEN

Godt Nytt Aar til alle mine lesere!

Hadde en koselig nyttaarsfeiring sammen med venner i Puerto Rico. Var faktisk ikke i seng foer kl 05, noe som er sjelden for min del. Til middag spiste vi nydelig Filet Mignon paa min favorittrestaurant og traff mange kjente.

Siden 31.12. har vi hatt deilig vaer og jeg kan ikke si at jeg har saa veldig lyst til aa vende nesen hjem igjen onsdag. Det er kommet meg for oere at det er hvit natur i Tomrefjord og de som kjenner meg vet at jeg er "allergisk" mot det hvite flakene som daler ned fra himmelen...

Men jeg gleder meg til aa komme hjem til senga mi og til godstolen. Naa har jeg tilbragt snart 4 uker i en forferdelig seng. 2 pinnestoler og en plaststol heller ikke noe aa hvile kroppen paa. Har overnattet 2 netter hos venner i Puerto Rico og gjestesengen der var faktisk mye bedre enn den jeg har i "bunkersen".

I gaar var jeg paa grottetur og det var en stor opplevelse. I loepet av de 23 aar jeg har feriert paa Gran Canaria, var det nesten bare denne delen av oya som sto igjen. Vi besoekte Gran Canarias mest kjente grottebebyggelse i Guayadequedalen, en unik dal med hoeye fjell dekket av mandeltraer og fikenkaktuser. Mandeltraerne har nettopp startet blomstringen og det var et fantastisk syn. Har tatt masse bilder, saa det blir nok noen innlegg i bloggen etterhvert.

Inntil videre; ha det riktig bra!

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og godt nyttår.Skjønner godt du gruer til å dra derfra.Her er det minus 16 i dag,så jeg kunne godt ha tenkt meg og byttet kulda med litt varmt sommervær.Gleder meg til å få se bilder fra ferien din.Du må bare nyte de siste dagene,selv om senga ikke er noe å skryte av,hehe.Ha det kos,klem fra meg!

RogMan sa...

God fortsättning och kul att ni har fått bättre väder. Här hemma får vi nöja oss med att kolla in GC på Travel Channel. Ser fram emot alla biler.

Anonym sa...

Hej Randi.
GODT NYTÅR, det har været hyggeligt, at følge lidt med i hvad du har oplevet i Mogan, vi glæder os til billederne, Kom godt hjem
Hilsen
Svend