26 november, 2008

Tog over Lesja

Det er ikke bare undertegnede som tar toget over Lesja, Harry Potter gjør det samme!
. I følge Rbnett.no/GD.no er en scene i den neste Harry Potter-filmen innspilt på Lesja. Et filmteam på 20 personer var i all hemmelighet i området Bjorli/Lesja i februar og resultatet ble 33 sekunder med Norgesreklame. Innspillingen ble gjort rett nedenfor Knipstugu i Lesjaverk.

Foto: warnerbros.com

"Når Hogwarts Express skal ta elevene til Galtvort i neste film med Harry Potter, er det ikke hvor som helst den går. Snøen kom nemlig aldri til Skottland under innspillingen. Men i Lesja lå den", skriver GD.no - nettutgaven av lokalavisa Gudbrandsdølen Dagningen.
.
I den nye filmen er det ikke lenger Voldemort som er den store fienden til tenåringene. Det som skjer, er at Harry blir mer og mer forelsket i Gulla, samtidig som Ronny fortapt i Lavendel Bruun. Men selv om det blir mye romantikk, lurer mørke krefter under overflaten. Galtvort blir kanskje aldri den samme igjen.
.
Filmen får premiere i Norge 17. juli neste år. Dette innebærer et drøyt halvårs forsinkelse i forhold til den opprinnelige planen, som var premieredato den 21. november i år. Det er ifølge GD.no økonomoske årsaker til utsettelsen.
.
Se trailer fra filmen her.

Ingen kommentarer: