07 desember, 2012

Jeg bytter gjerne

...dettemot dette...


 

Og jeg håper det kan holde seg slik i 5 uker. 
Eller kanskje litt varmere?
Nei, jeg skal ikke være storforlangende!
Uansett er det varmere dit jeg skal enn det jeg reiser fra.

Drømmer DU om pause fra vinteren?

4 kommentarer:

Anne Britt sa...

Det så unektelig fristende ut! Ønsker deg et fint opphold, kos deg og nyt livet (unødvendig å si, kanskje?)

Unknown sa...

Hei Randi.

Inspirerende å lese bloggen din. Vi er to damer som er i Puerto de Mogan for første gang. Det blir garantert ikke den siste. Vi er på jakt etter en prima fiskerestaurant. Har du noe forslag? Vi skal være her en uke til og reiser hjem til vinternorge neste lørdag. (Med litt flaks stenges Nordens flyplasser slik at vi blir sittende værfast her på ubestemt tid.) ;-)

Med hilsen fra Hanne og Helene

Unknown sa...

Om Hanne og Helene er innom her igjen, anbefaler jeg Orillas del Mar i hovedgaten. Når dere står på den nederste broen ved stranden, går dere rett fram på høyre side. Passerer en liten kafe, så et lite supermarked og neste er restauranten. Søk på bloggen her etter Orillas. Har skrevet om den. Spansk musikk som bonus (harpe og gitar) og innehaver synger.

Ved moloen ligger Cofradia, som også kan anbefales.

Unknown sa...

Takk for god anbefaling! Vi var på Orillas i går, og det var veldig bra. Det var så mye på menyen at vi like godt ba om en anbefaling, og da endte vi opp med fritert gallo. Vi vet fortsatt ikke hva slags fisk vi har spist, men det var veldig godt. Akkurat nå sitter vi og øker omsetningen på Le Fontane. Utmerket italiensk restaurant hvor antall gjester ikke på noen måte står i forhold til kvaliteten på maten. Ypperlig hjemmelaget pizza, og himmelsk tiramisu. Vi har dessverre bare tre kvelder igjen, men håper å rekke Cofradia også før vi reiser hjem. Hilsen fra Hanne og Helene