09 desember, 2012

Hjemme er hvor jeg er

samme hvor jeg er i verden! 

I går dro jeg utenlands for et lengre ferieopphold. Jeg kommer til å blogge litt inn i mellom, men ikke ofte. Jeg har jo ferie! På etterjulsvinteren blir det derimot mye blogging. Med 2 kamera (det ene med ny linse) blir nok minnebrikkene fylt opp!

Her flyr vi over Las Palmas før vi går inn for landing på "holmen" i Atlanterhavet.


Kjente landingsstriper åpenbarer seg og vi landet 10 min før plan. Vi var 20 min forsinket fra Vigra, så det gikk radig unna. Jeg hadde dessuten trivelig reiseselskap og flyturen ble ikke kjedelig.


Bagasjen kom forholdsvis raskt og bussen gikk kl 15:55 fra flyplassen.
En stødig sjåfør tok oss sørover på motorveien.
Jeg så kjent landskap.
Jeg så også at det har vært en del regn på denne siden av Gran Canaria.
Det golde landskapet er frodig grønt.


Bussen var innom både Puerto Rico og Amadores, så det tok sin tid å nå målet.
Og målet var


Hvor dette er?  Jo, en av to plasser jeg føler meg mer hjemme enn andre steder.

Når bussen rundet den siste krappe sving på veien til Puerto de Mogán gikk pulsen litt raskere en ellers. Ikke fordi jeg var redd på veien, men fordi jeg så "hjem".


Har du besøkt mitt vinterparadis forstår du helt sikkert hvorfor jeg trives så godt her. Her har alle hvilepuls og menneskene jeg omgir meg med er vennlige. For meg finnes det ikke noe bedre sted å gå tur enn i havnen.  Kjenne lukten av salt sjø og titte på båter passer "Fruen fra Havet" godt!


I hele 5 uker skal jeg nyte livet i mitt vinterparadis.
Jeg fikk ønsket mitt oppfylt og ble tildelt leilighet nr 5, lengst til venstre i dette bygget.

Hjemme er hvor jeg er, men noen steder er jeg altså litt mer hjemme.
Som i mine paradis; Puerto de Mogán og Puerto de Sóller.

Hvordan er det med deg, har du noen favorittsteder du føler deg hjemme?


4 kommentarer:

hobbystua sa...

Hola amigos:) Kan tro jeg har tenkt på deg nå,og føler nesten den gode varmen og komme over meg. Og her kjenner jeg meg godt igjen selv,,er bare 3 mnd siden jeg var i Mogan selv.Og vil tilbake til våren. Men nå vil jeg bare få ønske deg en herlig ferie og nyt hver eneste dag.Skal tenke på deg der du rusler rundt i vakre Mogan. Klem fra Marianne:)
Feliz Navidad:)

Anita Ness sa...

Kos deg masse Randi! Jeg kommer om få dager..torsdag lander jeg.:)

Anne Britt sa...

Dette var en fin reportasje, jeg følte nesten at jeg var med deg. Å føle seg hjemme er fint, jeg tror at man "er hjemme" når man trives og slapper av. Jeg kunne nok vært hjemme overalt, tror jeg. Kanskje handler det mest om å trives med seg selv? En liten fattigjente sa en gang: "Vi har et hjem, men vi har ikke noe hus å ha det i". Kos deg i leiligheten - jeg kommer innom hvis du skriver mer.

little norway side sa...

hey.. har ogsaa vert over hele holmen..puerto morgan og morgan oppe i höyden.puerto morgan kalles vel ogsaa lille venesia?.. minner jo veldig om denne "holmen" i itaila..likte oss godt, men syns ikke at vulkanfjell er saa bra..alt er laget av menneskehaand..folkene der er enestaaende..men det er de ogsaa i det orginale tyrkia..som flommer over av naturlig rikdom..slik som norge.. kommer snart en tur til holmen..har ikke vert der paa 12 aar..gleder meg ;)