28 desember, 2012

Besøk i ferieboligen

Jeg har fått besøk av en god venninne i ferieboligen. Gleder meg til å få noen solrike dager sammen med henne. Vi er gode venninner i hverdagen og har også feriert mye sammen. Nå takker vi Norwegian som har gjort dette mulig; med rutefly fra Ålesund til Las Palmas. I dag er en spesiell dag; hun har bursdag!

Også for 11 år siden feiret vi bursdagen hennes på Gran Canari. På bildet under spiser vi lunsj på strandrestauranten Texas i San Agustin. Kusinen til venninna var dengang flyvertinne og hadde stop-over på Kanariholmen. Så klart vi måtte møtes for å feire!


Vi kommer nok til å feire med en bedre middag i kveld. Hvor vet jeg foreløpig ikke. Det må bursdagsbarnet bestemme. I mars 2010 ferierte vi også sammen i Puerto de Mogán. Da rundet jeg 60 og feiret en hel uke! Bildet under er fra en av våre smakfulle middager i løpet av "bursdagsuken".Gratulerer med dagen, kjære venninne!

1 kommentar:

hobbystua sa...

Hei Randi:) Det er så deilig og se at du koser deg og nyter fine dager i Mogan,,og så artig at du har fått litt selskap også,og ser ut som Dere har det fint.Tre flotte damer som hvet og nyte livet,ja sånn skal det være:) Været her hjemme er ikke noe og rope hurra for,så du går ikke glipp av noe i hjemlandet nå.Vil få ønske deg(damene)en fortsatt fin ferie og et riktig godt nytt år. Klem fra Marianne:)