Oppskriften fant jeg i Sunnmørsposten for flere måneder siden og i dag var det på tide å teste ut noe nytt. Synes det var litt spesielt at sopp var en av ingrediensene, men var åpen for nye smaker. Laks, tomater, sjampinjong, persille og gressløk var en vellykket kombinasjon.
Oppskrift (4 porsjoner):
700 g laksefilet, uten skinn og bein
1 bunt persille, frisk
5 stk tomat
10 stk sjampinjong
0,5 dl olje
Dill, gressløk, salt og pepper
- Skjær laksen i serveringsstykker.
- Dryss dill, salt og pepper over
- Vend stykkene i finhakket persille.
- Legg tomatskiver i en smurt ildfast form og fordel sjampinjongskivene jevnt over tomatene.
- Legg laksestykkene over grønnsakene og stek 15 minut på 175 grader.
- Smak til maisoljen med dill, salt, pepper og gressløk.
- Server laksen med kokte poteter og rømme.
Velbekomme!
3 kommentarer:
Å, det så utrolig godt ut, og supert at du legger ut oppskriften. Det var forresten et flott maleri du fikk med deg heim fra Altea. Spesielt siden du fikk hilse på kunstneren også. Det gjør det jo sikkert ekstra artig å ha det bildet på veggen heime.
Ønsker deg ei fin uke. Klem :)
Mmmm høres godt ut!
Ønsker deg en fin novemberkveld!
Klem ;)
Sukk.. nå fikk jeg lyst på laks!!
Nesten så en kjenner lukta her gitt. Så forresten ei spennende oppskrift på vg i dag ( tror det var på VG ja) med sennep over, syntes det var en arti vri å :-)
Legg inn en kommentar