20 september, 2013

Innleggelse

En av mine beste venner; min kjæreste HP Pavilion G6-2129 laptop er syk og må innlegges hos datadoktoren.  Syk er kanskje ikke rette ordet, men den har mistet noen vitale deler. For skriften på tastaturet kan vel kalles vitale deler på en PC?


Maskinen kjøpte jeg 15.11.12 og allerede etter 4-5 måneder forsvant skriften. Heldigvis har touch-metoden lagt i fingrene mine siden midten på 60-tallet, så jeg kan egentlig skrive med gjenlukkede øyne. Imidlertid skal ikke tastaturet på nesten ny PC se slik ut. Jeg var innom butikken og klaget for en stund siden. Dette problemet hadde mannen bak disken aldri hørt om og lurte på om jeg hadde hatt syre på fingrene når jeg skrev på tastaturet. Et av de dummeste spørsmål jeg noengang har fått! Jeg svarte sarkastisk at jeg "gikk på syre"...  For det første har jeg hørt om flere som har hatt problem med skrift som forsvant på tastaturet og for det andre er det kun jeg som har brukt PC'en. Til hobbybruk! PC'en må sendes til datadoktor og det er uvisst hvor lang tid den blir innlagt.

Ønsker jeg dere alle god helg og fine høstdager i tiden framover!

Oppdatering 21.10.13:  Hentet hjem "samboeren" i dag. Nytt tastatur er på plass og jeg betalte ikke noe for denne operasjonen. Garantiarbeid. Skulle bare mangle, sa hun som har jobbet med garanti i x antall år...

 


4 kommentarer:

Anita Ness sa...

Haha, ja går du på syre???

Men god bedring til pcn. (kjøpt Mac neste gang du,,;)

Anita Ness sa...

Haha, ja går du på syre???

Men god bedring til pcn. (kjøpt Mac neste gang du,,;)

Randi Melsæter Pedersen sa...

Hvis noen spanderer; blir det Mac ;-)

Ellers er jeg fornøyd med PC... Om det er HP som har en svakhet vet jeg ikke. Min forrige laptop (ACER) ble brukt på samme måte i nesten 6 år uten slitasje på tastaturet.

Med nytt tastatur er den jeg har fullgod igjen.

Synnøve. sa...

Har en hp eg og men der sitter teksten fremdeles. Takk og pris. Håper du får den fort tilbake.
klem Synnöve.