24 oktober, 2012

Mission Completed

Ja, oppdraget er utført. Og det hele 2 måneder før fristen går ut!

Frist for hva da?
Er du ikke klar over at det er 2 måneder til jul i dag?
Her er julegaver er innkjøpt og innpakket. Og alt er ført inn i juleboken min.
I juleboken, som jeg har hatt siden 1973, har jeg lister for de som skal ha julegaver, adressater for julebrev ("årsrapport"), oppskrifter på julekaker og annen julemat. Det er forresten noen år siden oppskriftsdelen har vært i bruk!Det er første gang jeg er så tidlig ferdig med juleforberedelsene. Både økonomisk og praktisk er det lurt å tenke på julegaver gjennom året. Tid til disse forberedelsene har jeg hatt nok av de siste månedene. Deilig å slippe dette "siste-liten-stresset". Som dere vet, tåler jeg ikke noe stress lenger. Dessuten skal jeg reise til utlandet tidlig i desember. I år tar jeg sommerferie når andre stresser med forberedelser til jul. Jeg tar også juleferien i utlandet.


I mitt vinterparadis er alt stress fraværende. I alle fall for min del...6 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Klokt å være ute i god tid!! Du er så velorganisert jeg drømmer om å være...... men aldri blir. Bare det å vite hva man ga bort ifjor.......Ha en fin dag!! AnneK:-)

Anita Ness sa...

Hei! Har kreditert deg på bloggen min i dag::) http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/10/utmerkelse.html#more

Anne sa...

Tar du på oppdrag for denne bedrften å eller... he he for julegaver til vokne som har det meste, jo det ER stress merker jeg... både for lommeboka og for kreativiteten som aldri helt kommer på de smarte, for en synes jo ting bør ha en nytteverdi å på en måte :-)

Men nå lurer jeg så på hvor ferden går til jul Randi??

Hilsen en som ble såå sulten etter å ha sett alle de lekre matretter under her, og det ETTER at kveldsmat faktisk er i magen... :-)

Klem i kvelden til deg.

Katja76 sa...

Hittade din blogg via Tripadvisor då jag sökte efter information om Puerto de Mogan. Jag, make o två barn, 7 o 5 år, åker dit i mitten på december o firar jul där, på Mogan Valle. Tips på vad vi bör se och uppleva? Bil kommer vi att ha i fyra dagar... H. Katja från Finland

Katja76 sa...

Hittade din blogg via Tripadvisor då jag sökte efter information om Puerto de Mogan. Jag, make o två barn, 7 o 5 år, åker dit i mitten på december o firar jul där, på Mogan Valle. Tips på vad vi bör se och uppleva? Bil kommer vi att ha i fyra dagar... H. Katja från Finland

Unknown sa...

Katja76; søk Guayadeque, Ingenio og Arucas i høyre kolonne i bloggen min. Jeg har skrevet om disse stedene. Med bil ville jeg absolutt besøkt Guayadeque-dalen, denne dalen er unik.

Jeg ville også kjørt til Arucas, nord på Gran Canaria, gjerne over fjellet (bergen). Fataga, Santa Lucia, Firgas, San Mateo og Caldera de Bandama er også seværdig. Du finner også gode tips på Ving.se

Copy/paste: http://files.ving.se/files/SiteID1/PdfGuide/bilguide_gran_canaria.pdf?v=3

Vestkysten av Gran Canaria er også vakker, men ikke alle liker å kjøre der.