16 oktober, 2009

Sultestreik avlyst

18.september ble jeg operert i skulderen og samme dag forsvant retten til sykepenger. Den siste måneden har jeg vært uten inntekt, noe som snart kunne skapt problemer når regninger forfaller. Jeg regnet med lang saksbehandling hos NAV og var forberedt på en ufrivillig sultestreik. Vel og merke hadde dette gjort godt for kroppen, men det hadde ikke hjulpet stort på regnskapet over faste utgifter.I går fikk jeg imidlertid et gledelig brev fra NAV. Rehabiliteringspenger er innvilget fra 19.september og ut januar 2010! Derfor vil jeg skryte over rask saksbehandling hos NAV. De får jo så mye pepper for tiden, så om noen av de involverte leser dette er de skrytet verdt!
.
I desember skal jeg til ortoped på kontroll og innen den tid har jeg nok fått mer klarhet i helsesituasjonen. Med daglige øvelser blir mobiliteten bedre dag for dag og fysioterapeuten var veldig fornøyd sist jeg var hos ham. De intense smertene er så godt som borte og jeg sover nesten hele natten sammenengende. Det er flere år siden sist jeg har opplevd en god natt med søvn! Siste uken har jeg til og med vært min egen sjåfør på små strekninger.
.
Ja, jeg lover: Jeg SKAL være forsiktig og ta vare på meg selv! Men det er vel lov til å rope et aldri så lite hurra?

5 kommentarer:

Anne sa...

Så positivt å lese, ikke minst om din helsetilstand Randi. Godt å høre at du er i bedring, og at skuldra nsten er like god som ny.
Har en kollega med samme problem jeg også, og der er nok ikke situasjonene like positiv desverre.

Varm fredagsklem fra Anne

Tante Grønn sa...

Et aldri så lite hurra! er absolutt på sin plass :-D Det er supert at dette har ordnet seg og for at skulderen blir bedre og bedre. Det er to måneder siden min søknad ble registrert hos nav, men har ikke hørt noe ennå. Og mens jeg venter i spenning, feirer jeg litt for deg :-D

Elin sa...

Så bra...både at du er på bedringens vei og at NAV var så rask i vendingen , denne gangen. Har i periodevis gått å ventet i måneder på svar fra de. Men det har som regel ordet seg til slutt.
Ha en fin helg ! ( Har troen på litt solskinn)

Kari sa...

Det er da Fanden meg så vanskelig å legge igjen kommentarer hos deg for tiden...... Fire og fem forsøk hver gang!
Kjekt du beriket Musikklaget med servicet ditt, men du kunne ha gitt meg beskjed så jeg fikk kjøpt det på loppemarked da :o)
Skjønner ikke hvordan du klarer å kvitte deg med sånne lekkerheter.
Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.
Vakre tanker fra K@ri*

Kari sa...

Sukk.... Ja, vi er noen hamstrere alle og enhver. Vi flyttet for 15 år siden, og det hjalp litt, men nå skulle vi nok ha flyttet igjen. Jeg vil flytte til Mulighetenes Rike, men det vil ikke Bestevennen.... I alle fall ikke enda, sier han, så vi får se.
Jeg har lovet meg selv å slutte og røyke i år, og å rydde loftet neste år, så jeg vet at jeg skal kaste MYE fremover.
Nyt kvelden :o)