08 oktober, 2013

Vakre Villajoyosa

Er sjelden på nett, men vil gjerne vise dere de vakre omgivelsene jeg omgir meg med. Dette er stranden i Villajoyosa. Det er en fornøyelse å være her, både på og ved stranden.


Denne uken bor jeg hos "søstra", dvs en god venninne som har flyttet hit. Hun bor i det spanske boligstrøket og jeg bruker nabobaren til kontor. Her snakkes verken norsk eller engelsk, så vi er nødt til å teste spansken. Jeg er blitt stamgjest. De kjenner allerede mine vaner og når bloggdama har funnet et stol, spør serveringsdamen om jeg skal ha "cafe con leche" (kaffe med melk).  


I går kveld spiste vi tapas på denne baren. Prøvde flere typer pølser (chorizo på spansk), men det ble bilde av "albondigas", spanske kjøttboller i tomatsaus. De smakte utmerket! 


Lørdag kommer norske reisevenner til Villajoyosa og vi skal dele en super leilighet ved stranden. I det gule huset midt i bildet ligger leiligheten. 


Med stue, kjøkken, 2 soverom, 2 bad og takterrasse med utekjøkken skal vi få det herskapelig! På bildet under ligger huset helt til høyre.

 
Kamera er flittig i bruk, så det blir mye blogging når jeg kommer hjem i slutten av oktober.
Nå er det på tide å spasere i solen. 


6 kommentarer:

K@ri sa...

Ser man d :) Fruen koser seg i varmen igjen! Det tror jeg er nokså fornuftig.... I dag er det skikkelig høstvær på nordvestlandet, men inne er det godt og varmt, Lady har fått turen sin, det lukter gjærbakst i huset, og egentlig er det slett ikke så verst her heller! Jeg ser frem til mange flotte blogginnlegg utover høsten :)
Vakre tanker til deg fra The Ladies**

Quiltefia sa...

Hei!! Høres perfekt ut!! Kos deg!! Anne Kari:-)

Anita Ness sa...

Herlig Randi! Kos deg! Håper det går bra med spanken..ikke enkelt språk.

Scrappelise sa...

Skjønner av det du skriver og ser av de fine bildene dine, at du har det deilig i Spania! Og det er godt å høre! Her på Hedemarken har vi hatt mange fine dager i høst. Solen skinner og det er aldeles nydelig ute i dag også. Uansett blir det kaldere og kaldere for hver dag nå. Men jeg koser meg masse med å følge deg her i bloggen. Ha en fin dag - klem fra Anne (scrappe) Lise

Astrid sa...

den restauranten har jeg også sittet på, der var det god mat! :-)

Unknown sa...

I dette bildet er det ikke mindre enn 4 restauranter...

Min favoritt er i det blå huset rett fram; La Caña de la España Marinera. Stedet eies av italienske Matteo som serverer god spansk mat.