03 august, 2013

Midjemålet

bør minskes.  Snarest mulig!  Vel 2 uker med uhemmet inntak av kalorier og karbohydrater merkes...
Men du verden hvor jeg har koset meg med gode måltider i ferien!

Jeg tillater meg å fråtse i godsaker når jeg ferierer...


Når jeg kommer hjem fra ferie finner jeg fram hverdagskosten.  Onsdag ble det salat, kun tilsatt fetaost. Vannmelon til dessert.


Torsdag ble det salat med fisk og i går ble det salat med kylling. Sunn mat! Men i dag fråtset jeg litt igjen. Salat med argentinske pølseskiver. Mmm...  Det er jo lørdag og dette er "lørdagsgodteriet" mitt. Litt senere blir det jordbær og blåbær.


Jeg burde kanskje gått innom denne butikken i Sóller og spurt etter lignende belter for voksne?


Uansett; det er hverdagskosten er det som teller. Og jeg koser meg i ferier. Med god samvittighet! 
Senere vil jeg skrive om noen herlige matopplevelser i Sóller.7 kommentarer:

Eva sa...

Det er viktig å kose seg og unne seg litt ekstra, hvis ikke blir det kjedelig. Men jeg tror ikke jeg hadde likt å gå rundt med det beltet der gitt.

Anonym sa...

Hola Randi!!
Ja, du er litt av ei "gomatrau"!! og kjekt er det :-)
artig å lese historiene dine!
Besos Bente.

Anne sa...

Fineste Randi, som har vært på den fineste tur, og du og du så vakkert det er der. Blir nesten helt syk av å se bildene dine jeg faktisk, for nå vet en jo mer hvordan det er også. Helt kjempe å lese både dine erfaringer og inntrykk :-)

Ser du har kosa deg stort, så BRA!!! litt for mye har veldig lite å si. Klart trivsel er viktig, men godt å ha noe å gå på å. En ser hvordan radmagre kvinnfolk blir når de kommer litt opp i åra = som noen inntørka rosiner, og jammen ta er det lite pent også!! Så slapp av og kos deg videre med god samvittighet du.

Anneklem.

Unknown sa...

Inntørka rosin kan jeg kanskje bli en gang, men ALDRI radmager! Ingen fare for det...

Koselig at dere stikker innom bloggen min og enda koseligere at dere legger igjen en kommentar!

Anne Britt sa...

Uff da - at dette slankespøkelset eller hva det nå heter alltid skal være i bakgrunnen! Kos deg du, og det er faktisk flest hverdager...

Unknown sa...

Neida, slankespøkelset plager ikke meg! Det er kolesterol + diabetes jeg må tenke på, men det er ingen plage i hverdagen. Etter å ha tilpasset kosten i over 30 år, er det blitt en vane. Og som sagt; hverdagskosten er viktigst!

Quiltefia sa...

Hei! Du er nok ikke den eneste som har kost seg litt ekstra i sommer....... Nå er det skjerpings:-). Idag er det tilbake på jobb etter 5 uker av- overgang!! Ha en fin dag!! Anne Kari :-)