10 mars, 2013

En billett

som viser 2 ukers opphold i Sóller smiler mot meg. Og jeg smiler tilbake. Årets opphold i mitt sommerparadis er bestilt. Billetten viser at jeg må vente 125 dager til jeg skal reise. Måtte ventetiden gå fort! I fjor sommer gjorde sykdom reisen umulig, men ingenting kan stoppe meg i år! Som tidligere skal jeg bo på min "sommerresidens".

Ventetiden bruker jeg til å se i gamle bilder.  Kjenner en barnlig glede ved tanken på å kjøre trikken igjen, fra havet til innlandsbyen. Vakre Sóller, som har den vidunderlige Art Nouveau stilen. Det kan virke som om man blir tatt med til sort-hvitt tiden i denne byen...


Etter noen timer i innlandsbyen tar jeg trikken til havet igjen. Vil du bli med på trikketur? På denne turen ser du strandpromenaden hvor jeg skal spasere i sommer.Spør du om jeg gleder meg?  Som et lite barn til julaften!

Har DU lagt planer for sommerferien i år?5 kommentarer:

Turid sa...

Det er delig å ha noe å glede seg til!

Vi har bestilt sommerhus i Danmark i to uker;) Gjett om vi gleder oss!
Datteren med familie skal ha en hytte i nærheten, og hennes svigerforeldre en 3. hytte ikke langt unna. Vår sønn og samboer kommer også ned noen dager og bor hos oss. Så skal vi besøke gubben sin stemor i København:) GLEDER MEG!

Klem Turid;)

Anne sa...

Å Randi! nå skal du tilbake ja :-) spennende spennende og jeg VET jo hvor fint det er der, sukk.... nå fikk jeg lyst til å reise tilbake igjen jeg også gitt.

Forsøk denne gangen da å besøkje Valdemossa om du ikek har vært der, sikkelig vel verd turen om du ikke har vært der før...

Klem i kvelden.

mormonsen sa...

Takk for turen! Skjønner godt at du har funnet ditt jordbærsted :) Har ikke lagt noen konkrete planer for sommeren, det er jo litt av fordelen med å være pensjonist. Det er mulig jeg tar en tur til Malta og besøker niese og mann som har båten sin liggende der nede. Akkurat nå holder jeg varmen med å måkke sne, og tenker på hvor enkelt livet er når man bare kan ta på sandalan og vandre av gårde....:)

hobbystua sa...

Hei Randi:) Skjønner godt du gleder deg til neste tur igjen,,og har selv lurt litt på Mallorca for tidlig september,,men er ikke helt sikker på hvordan været er der på den tiden. Kanskje du kan skrive litt om det? Men aller først så venter det en ferie til Marina Bay View på Puerto Rico den 20 april,,,og jeg gleder meg som et barn selv nå. Så tror vi er like vi 2:) Kos deg med bilder og ha en riktig så fin helg og drøm deg til sol og varme igjen:)

Anonym sa...

Fin blogg du har!
Port de Soller er fantastisk, jeg var der i mai i år, da mange år siden jeg var på Mallorca.

Hilsen Vigdis