10 april, 2012

Reiseblogger i Spania

Nei, jeg har ikke flyttet til Spania.  Jeg har blitt reiseblogger i nettmagasinet Mitt Spania.


Redaktøren i Mitt Spania har fulgt bloggen min over lang tid. Hun har, som de fleste av mine faste lesere, registrert at jeg skriver mye om Spania. Jeg fikk tilbud om å bli reiseblogger og etter litt betenkningstid takket jeg ja. I første omgang plukker redaktøren fra mine gamle bloggposter. Senere vil jeg kanskje skrive med tanke på Mitt Spania. Foreløpig føler jeg ikke noe press, for arkivet inneholder mange innlegg som kan publiseres.

Mitt første blogginnlegg i nettavisen ble publisert 2.april og handlet om Puerto Rico (Gran Canaria) før og nå. Innlegget heter "Fra idyll til turistmaskin".  I dag ble et nytt innlegg publisert.  I dette innlegget skriver jeg om "Gledens by - La Vila Joiosa" (Costa Blanca).  Du finner begge innleggene her.

Jeg synes dette er spennende og det inspirerer til videre blogging. Tar det også som et stort kompliment at nettmagasinet Mitt Spania er interessert i det jeg skriver om. Setter en fjær i hatten min!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer Randi !

Tovepia sa...

Gratulerer!! Så fint!!... og de har fått i rette person!!
Ha ei fin uke, klem fra mæ;)

Anonym sa...

Det er positive og kvalitetsmessige innslag vi får til nettmagasinet Mitt Spania med dine bidrag. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid!

Anne Britt sa...

Så morsomt! Ja, dette må være midt i blinken!Du har både fine tekster og fine bilder.Og så skriver du fra Hjertet!Gratulerer med oppdraget!

Anonym sa...

Hi Randi very good news, to be noticed by the newspaper in Spain.
Kate & Frank

Anne-Berit sa...

Så gøy,gratulerer.Dette har jeg ventet på Randi.Du er så flink å skrive og tar nydelige bilder,så dette var midt i blinken for deg.Du har jo drevet med masse Spania-reklame så dette fortjente du virkelig:)

Turid sa...

Gratulerer , så flott!

Du er flink og skriver så varmt!

Klem fra Turid;)

Artemisia sa...

Gratulerer så mye Randi! Kult å skrive for Mitt Spania da.:)