04 februar, 2012

Lysere tider...

Lokalavisen melder at dagen er blitt 2 timer og 47 minutter lengre siden vintersolverv.
Det er deilig med lysere dager, men jeg lengter etter varmere dager.
Sier derfor GOD HELG med et nytt bilde fra ferien i desember.
Takker bloggvenner for kommentarer i tidligere innlegg.
Jeg kommer snart på "besøksrunde" til dere!

8 kommentarer:

Wenche sa...

ÅÅå, så godt og varmt det så ut. Godt å sitte å drømme om varmere dager som dette du viser når vi nå har -20C her ;0) Ha en flott dag ! Flott bilde :0)

Scrappelise sa...

Hei igjen Randi! Og nok en gang; takk for info om Sollèr! Det ble ikke Solèr denne gangen pga av den usikre badetemperaturen i april. Men vi skal dit senere, det er bestemt! I mellomtiden koser jeg meg med alle de fine bildene og koselige tekstene dine. Ha en riktig god helg - klem Anne Lise :-)

BirtH sa...

Heldigvis - får jeg si - at jeg ikke plages med lengselen etter varme nå. Jeg nyter panoramautsikten med klar himmel, vakre fjell med litt snø på, - og sola. Det er varme i ovnen, og jeg har en lat dag med avslapping, lesing og strikking. Mannen holder på med middagen, og jeg har det godt! :)

Fortsatt god søndag!

Anne-Berit sa...

Herlig å se sånne bilder når gradstokken viser minus 15 og det er snøflister i luften.Ha en fin søndagskveld.Klem:)

K@ri sa...

Stemning er viktig Randi! Men litt av en stemning du blogger selv også da :) Jeg ser at mange av de dyktige bloggerene får det til å spire og gro rundt seg allerede, så jeg tror vi har noe på gang :)
Ha ei fin uke!
Vakre tanker fra K@ri*

Marthe sa...

Tusen takk for så hyggelig kommentar på bloggen min :):)
Så fin blogg du har!
Den må jeg lese :)

Marthe

mormonsen sa...

Lengter også etter varmere og lysere dager. Så i morgen ettermiddag så drar jeg. Skjønner forresten at jeg må ta en litt grundigere tur på Hjertøya, når jeg kommer nedover.
God helg til deg!

Melusine sa...

Ah, varme dager - ja, det lengter jeg også til! Så jeg postet bilder fra øyen i dagens innlegg (skjønt det ikke var rare varmen akkurat den kvelden) :)