Anbefaler denne formen som jeg laget søndag:
- 4 stk krydra filetkoteletter (svin) stekes og legges i ildfast form.
- 1 pk bacon (m/lite fett) skjæres i strimler og stekes, legges over filetkotelettene.
- 10 store fersk sopp skives og stekes.
- Sopp & cherrytomater legges på siden av filetkotelettene.
- Vårløk & hvitløk freses lett.
- Toppes med forvellet brokkoli.
- 1 boks lettrømme, litt skummet melk, 2 ss grov sennep + gressløk som "dyne".
.
25 minutt i stekovnen.
.
¡Buen proveche!
7 kommentarer:
Takk og takk, slike lettvinte og gode oppskrifter er mine favoritter!!
Kos deg i finværet, klem fra meg;)
MMM dette så godt ut da.. har skrevet ned oppskriften.. skal prøve denne..
Filetkotteletter... mene du da svin eller storfe?
Ha en fin sommer kveld :):)
NAM - denne skal prøves - lagrer den i min lille oppskriftmappe. Takk og takk☺
Det ser virkelig godt ut! Men jeg tåler ikke melk, så da må jeg finne på en "annen" dyne!
Takk for opplysningen om hvilket kjøtt du bruke ... da skal jeg prøve denne oppskriften en dag senere.
Ja la oss håpe at nå har sommeren kommet.. men vi får nå se da...
Ja turer blir det mange av. e så godt gå turer i skog og mark slik jeg gjør nå..
VI skrives :):)
Så herlig sydlandsk ut! Ble inspirert.
Takk for alle gode kommentarer hos meg. Jo, jeg elsker Romsdalen - med lunefullt vær og det hele. Men jeg ønsker dere mer varme! Da blir omgivelsene enda vakrere.
Kaffe er for meg også en "selskapsdrikk", men jeg nyter gjerne en Nespresso alene. Det er så enkelt at det er nesten farlig, og så smaker det jo så friskt og nylaget. Og tro meg: Den blir levert på døren her også!
Ryddig bagasjerom er bare helt herlig, og det er jo det samme hvordan man gjør det bare det virker. Men tro meg: Det virker helt sikkert best når det er damer som har tenkt det ut!
Oppskriften du "serverer" ser bare SÅ herlig ut da :-) Det frister meg nesten til en snakerunde i kjøleskapet, men det er ikke så mye spennende der faktisk. Det kan hende det blir noen skiver vannmelon før jeg finner senga, men det er nesten så den må varmes før den kan spises....
Vakre og varme tanker fra K@ri*
Legg inn en kommentar