21 desember, 2009

Droemmen er oppfylt

Endelig er droemmen oppfylt og JEG bor paa Hotel Puerto de Mogan (Club de Mar) som jeg har droemt om siden 1987. Rommet mitt vender mot den vakre baathavnen, bak palmen i venstre billedkant.
.
Fikk faktisk flottere rom enn jeg hadde bestilt og betalt for! I papirene staar det fransk balkong, men jeg fikk et koselig rom med balkong i 2.etg. Plass til bord og to stoler, har tilbragt mange timer der allerede. Ser delvis utover havnen (passer paa de store havseilerne) og jeg ser den vakre solnedgangen! Solnedgang er en luksus for meg og kjoepes noen uker i aaret.
.
I dag har det vaert noen kraftige regnbyger, men de varer aldri mer enn 5 minutter. Har bestilt sol til i morgen og jeg haaper det blir levert. Temperaturen er fortsatt over 20, saa kortermet gjelder ogsaa om kveldene. Dette skal bli en deilig julefeiring!

Kanariklem fra

5 kommentarer:

Anne Britt sa...

God jul til deg i luksustilværelsen! Ser virkelig koselig ut der du er.

Anne sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅååå hildrande du :-) julekort fra syden. For en overaskelse Randi, you made my day!! en tidlig morgen her.

Ja, hang nok ikke med hake ellers heller da, for ute snør det faktisk, så nå slipper jeg se grønne plener julaften.

SÅ godt å høre at du har det bra, så godt å høre at reisen gikk supert.

Kos deg nå, nyt sola, varmen, den eksotiske maten og alle inntrykk, og ja, kikk litt på tøffe mørke mannfolk for meg også.

Varm klem fra Anne til deg, og er du ikke mer online før julaften, får du ha en superjulekveld kjære bloggvenn. * smask*

Birgitta Kjellner sa...

Det var nog din tur denna gång. Så fint du har det. Grattis till det och God Jul-kram!

Yvonne sa...

Tjoho! Så härligt det ser ut! Lite skillnad i temperatur, sådär 30 grader! :) Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi åker!! Må så gott! Kramar från snöiga Sverige...

GAWO sa...

Jeg har faktisk gått rundt og tenk på deg. Tenkt at der er du i solen og vi vasser rundt i snøkavet på Vestlandet. Og midt oppi dette ser jeg at det er liv på bloggen din. Så hyggelig å høre fra deg!! Dette ser da utrolig fint ut. Og det høres slik ut også. Ønsker deg en deilig og trivelig julefeiring.