13 mars, 2014

Livsnytelse

Ja, jeg er en livsnyter og det har nok de fleste av mine lesere forstått.

Søndag hadde jeg bursdag og dagen ble flott. Først deilig middag på flott restaurant, deretter konsert om kvelden. Med Louis Jacoby, en av mine favoritter. Som bonus fikk jeg både en prat med og klem av visesangeren.Etter vel 1 uke i Villajoyosa har jeg nå forflyttet meg til Albir. Ikke fullt så spansk, men jeg vet å oppsøke de rette stedene. Bor på Albir Garden og er godt fornøyd. Var veldig spent før jeg fikk se leiligheten jeg fikk. Prisen ( 4.300kr for 3 uker) tilsa et bøttekott. Men hva fikk jeg? En koselig leilighet! Enkel, men helt OK.


Albir Garden Resort er ikke tipp-topp moderne, mens rent og pent. Leiligheten min har utsikt mot en vakker hage, men det er lite sol på balkongen. Først 1/2 time før solnedgang har jeg sol. Jeg vet at mange norske pensjonister skal reise i neste uke, så jeg skal spørre i resepsjonen om jeg får bytte leilighet. 


Dagene bruker jeg til spaserturer i området. Treffer kjentfolk og er sosial. Men jeg trives så godt på Albir Garden at jeg er mest her.


Både i går og i dag tidlig regnet det dag jeg sto opp. Etter frokost inntok jeg sofaen med godt lesestoff. "Vinter i Madrid" er en herlig bok, men skriften er så tett at jeg må ha mange pauser. Interessant bok, som kan anbefales for de som liker spansk historie! 

Tirsdag fikk jeg fotpleie, så nå sprader jeg rundt med bare tær. De fryder seg etter å ha vært i vinterdvalen! Selv om det blåser litt, er det behagelig å gå i sandaler. 
Som sagt; jeg nyter livet på Costa Blanca og kommer tilbake med ny "rapport" så snart jeg har noe å berette.

¡Hasta la vista!2 kommentarer:

Anita Ness sa...

Så bra at du koser deg Randi.:) Ha en fin helg!

Quiltefia sa...

Hei!! Gratulerer med vel overstått fødselsdag!! Det høres ut som du har det fint!! Det har ikke blitt sandaltid i Oslo ennå så kos deg i Spania !! Fortsatt godt opphold!! Anne Kari :-)