15 mai, 2013

Kan jeg

tillate meg å være litt stolt? 

I dag presenterer nemlig nettmagasinet Mitt Spania et portrett av meg. Jeg har vært gjesteblogger i Mitt Spania noen ganger og redaktøren ville gjerne møte meg da jeg var i Spania forrige uke.  Portrettet kan du lese i sin helhet her."Mennesket bak" kaller redaktøren denne serien portretter og skriver: "I portrettet vil du bli kjent med mennesker som byr på seg selv på en mer utadrettet måte enn de fleste av oss. Blant nordmenn som har tilholdssted i Spania hele eller deler av året, finnes det mange som bør trekkes fram i lyset, på grunn av sin kunst, sitt arbeid eller på andre måter."

Jeg er forresten ikke bare stolt, jeg blir også ydmyk i forhold til de to foregående portretterte. Jeg koketterer ikke, men synes ikke jeg har mye å stille opp med i forhold til tidligere sjømannsprest, nå kunstner Helge Gran Bøe og reiseoperatør Eva Christensen.

En ting er imidlertid sikkert; dette inspirerer til videre blogging!


6 kommentarer:

Anita Ness sa...

Så artig Randi.:9 Grattis.:)

Birgitta Kjellner sa...

Detta var då riktigt trevligt att läsa, Randi!
Och en så bra bild på dig!
Kram från din svenska väninna i Sóller.

Bjørg sa...

Jeg har hatt stor glede av å se alle bildene fra Altea. Ser bilde av gatestubben Calle Salva, og hotellet vi bodde på der, en uke i februar, Hotel Abaco. Jeg har familie som hver vinter leier seg inn på Foia Blanca, som er nærmeste nabo til Reuma Sol senteret. Sier som deg, må tilbake.

hobbystua sa...

Hei Randi:-) Dette var artig og lese. Og du skriver jo så varmt og fint om ditt ferieparadis så dette var gledelig og lese:-) Håper du får mange nye reiser og jeg følger med deg på dine innlegg. En fin 17.mai og en flott pinseehelg ønsker jeg deg. En god klem fra Marianne:-))

Birthe sa...

Så klart du kan være stolt - dette er jo kjempegøy! Og flott at det inspirerer til videre blogging :)

mormonsen sa...

Gratulerer med kjempefint oppslag i Mitt Spania. Du skal bare tillate deg å være stolt, det har du all grunn til. Som jeg har sagt mange ganger, så har du den flotteste reisebloggen jeg finner på nettet! Klem fra Lisbeth