08 april, 2013

Reisen blir sponset av

Norwegian & Avinor neste gang jeg drar på tur.

Jeg reiste med første rutefly fra Molde til utlandet forrige søndag og var 1 av 4 som vant gavekort på NOK 500.  Bjørn Kjos kunne sponset med et større beløp, ikke sant?  Dette fortalte jeg også til lufthavnsjefen som var tilstede i avgangshallen og sa jeg vurderte å skrive en mail til Kjos om det puslete beløpet.  Lufthavnsjefen mente Kjos helt sikkert ville svare "man kan reise langt for NOK 500 med Norwegian".

Og det er rett! Jeg sjekket nettopp og kan faktisk komme meg fra Molde til Spania for NOK 398.


Romsdals Budstikke hadde en liten reportasje fra åpningen av den nye avgangshallen (utland). Jeg sitter der "hodeløs" med grått skjerf helt til venstre midt i bildet.  Den nye avgangshallen var flott, men foreløpig litt mangelfull.  Når over 150 reisende opplever forsinket avgang, er den lille baren med enkel servering (pølser med brød) og noen få bord lite "ventevennlig". For de reisendes skyld håper jeg dette blir bedre etterhvert.

Den nye terminalen ble offisielt åpnet fredag 12.april og du kan se bilder fra terminalen her

Er det flere sponsorer som melder seg enn Norwegian og Avinor blir jeg glad!
Ønskelig reisemål er finner du her. Det er bare å legge igjen en kommentar etter dette innlegget ;-)


5 kommentarer:

eljos sa...

Gratulerer!! Jo det er jo av og til sant det der at du kan reise langt med Norwegian for 500,-. Men det som er riktig dumt er jo at du veldig veldig ofte må betale ganske mye for å komme deg hjem igjen......

Anne sa...

Velkommen hjem igjen Randi!! et lite avbrekk før våren kommer for rullt, det er deg så velfortjent. Gleder meg til å se bilder fra Spania nå, men 500 spenn... alle monner drar, men komme nå ofret litt til lommenpenger å ja, he he

Kveldsklem.

Quiltefia sa...

He, he, når jeg leter på Norwegian er det bare de dyre turene igjen!! Det kommer sikkert av at jeg må reise i helgene...... Har akkurat bestilt tur til London, men det var med SAS...... Ha en fin dag!! Anne Kari:-)

Yvonne sa...

Så kul! Själva har vi en flygplats utanför Karlstad med några nya resmål. Men det var ett tag sen jag reste därfrån.

Anne Britt sa...

Så moro, Randi! Jeg reiser helst med buss, jeg, vet du. Nå er det bare noen dager til jeg skal til Holland. Gleder meg veldig.