18 april, 2014

Rapport fra Casa Randi

Det har vært dårlig med blogging de siste to ukene.  Skrivelysten har vært totalt fraværende etter at jeg kom hjem fra Spania for knappe 2 uker siden. Jeg har mange bilder fra oppholdet, så det blir nok blogging når skrivelysten melder sin ankomst.

Reisen hjem gikk veldig greit. Jeg forlot Spania på ettermiddagen søndag 6.april. Flyplassen i Alicante var stille og rolig, noe jeg var veldig glad for. Masse folk og stress gjør meg uvel. Det eneste jeg savnet da jeg ventet på flyavgang, var en uteterrasse. Som de har på flyplassen i Las Palmas. Synd å sitte inne i godværet!


Presis flyavgang og fint flyvær over Europa. Norwegian holdt imidlertid ikke som lovet. Vi var uten internett, både på utreise eller retur. Heldigvis hadde jeg godt selskap på flyet, så turen gikk fort. Var hjemme i Casa Randi ca 22:30 på kvelden. Til frisk og litt fuktig luft.


Været har vært skiftende siden jeg kom hjem og formen har ikke vært på topp. Jeg har imidlertid tvunget meg selv til en spasertur hver dag.  Må prøve å holde vedlike den brukbare formen jeg opparbeidet i Spania.  For å få litt forandring, tok jeg meg en tur til Molde en dag. Først å fremst for å se nye omgivelser, men også for å kjøpe litt "påskesnop".  Min form for godteri er ikke sjokolade og marsipan, men annet snacks som kan puttes i munnen.
Casa Randi er i påskeskrud.  Litt nytt og litt gammelt. Den gule skoen er 59 år og ble tidligere fylt med påskesnop. Tidene endrer seg og kosten har også endret seg i Casa Randi. Man putter jo ikke reker, ost & kjeks i denne skoen, så nå står den tom.


Dagene er avslappende.  Jeg ser litt på TV, lytter mye på radio, leser og bare koser meg.  Krim er ikke lektyren til denne dama. Hun koser seg med humor i påska!

Jeg vil anbefale boken "Svindel og multelikør" av Catharina Ingelman-Sundberg. De som har lest bøkene til svenske Karin Brunk Holmquist (Potensgiverne, Rapsgubbene m/flere) vil også like "Svindel og multelikør".  Du vil garantert le mye om du leser denne boken!


Jeg ønsker mine lesere en riktig GOD PÅSKE!


Hva gjør du i påsken?  Fortell i en kommentar.


1 kommentar:

Anita Ness sa...

Svindel og multelikør var en artig bok. Kos deg. God påske Randi!