23 juni, 2013

Utradisjonell

kost en St. Hansaften.  Vanligvis går det i grillmat eller rømmegrøt en slik kveld, men jeg er jo ikke jeg vanlig da.  Fikk lyst på en svinefilet jeg!  Hadde heldigvis alle ingredienser til en vellykket middag i hus, dermed ble det rene festmåltidet på bloggdama i kveld.


Det som ligger på svinefileten kaller jeg soppstuing, men det er vel egentlig en tykk soppsaus.
Denne gangen smeltet jeg blåmuggost i matfløte (Vita hjertego'), stekte sopp, tilsatte masse hvitløk,  hakket masse gressløk & persille (fra balkongen) og soltørkede tomater.  Mmm... Vidunderlig smak! Trekantene med potet var et nytt bekjentskap. Til daglig spiser jeg ikke potet, men til et "festmåltid" smaker det godt. Pyntet litt med balsamico krem og later som Casa Randi er restaurant i kveld...

Selv om jeg bor alene, kan jeg vel kose meg med gode måltid?


3 kommentarer:

Bente's sa...

Denne menyen slår aldri feil her i huset - om det e no søndag eller desember. C",)
Ha en fin sommer
Bente

Madame sa...

Det ser vel nok lækkert ud - din svampestuvning må have smagt himmelsk. Ja, vi skal nemlig huske at hygge os med gode måltider.
Ønsker dig en fin dag :-)

hobbystua sa...

Hei Randi.-)Det er klart du skal kose deg med god mat og drikke selv om du er alene både hjemme og borte. Og dette så jo veldig godt ut også,så jeg tror du er dyktig på kjøkkenet. Ser du har startet nedtellingen til du drar på ferie,og ettersom jeg er dårlig til og blogge på sommeren så vil jeg få ønske deg en riktig så fin sommer både hjemme og i ditt andre paradis. Selv har vi bestilt til Altamar i Puerto Rico den 2.okt og da med 14 dager. Så nå i disse regnfulle dager kan du tro vi er glade for og ha noe og se frem til igjen. En stor klem fra Marianne som ønsker deg en nydelig sommer.-) Og kos deg masse!!