27 januar, 2009

Jule- og nyttårsmat i varmere strøk

8 av de siste 11 årene har jeg tilbragt julaften på Kanariøyene. Noen har med seg pinnekjøtt eller ribbe når de drar sydover, jeg har ALDRI gjort det! Det er som å ta med fisk når man reiser til Lofoten…
.
Årets julemiddag på El Capuchino ble ikke som forventet, derfor hadde jeg store forventninger til middag på årets siste dag. Nyttårsaften var jeg nemlig i Puerto Rico hos venner og vi skulle spise middag på min stamrestaurant La Cabaña.
.
”Same procedure as every year”: Filet Mignon con dos salsas.
.
Jeg ble IKKE skuffet!
Baconsurret svinefilet, kanaripoterer, bakt tomat, grønnsaker og 2 sauser (bearnaise og champignon). Perfekt rødvin og vann til et perfekt måltid som ble avsluttet av en perfekt carajillo.




Bearnaise'en var faktisk også god!

Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. mmmmm.. minner meg om biffen jeg spiste der også.. vet ikke helt om det var samme restaurant, men de er i nærheten av hverandre!

    Jeg fikk vann i munnen nå, men nå er det leggetid!

    MÅ ikke friste meg sånn!

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar. Om du velger "Anonym" som identitet; gi gjerne et hint om hvem du er. Takk for besøket og velkommen tilbake! HA EN FIN DAG.

Nice if you want to leave a comment. If you choose "Anonymous" as identity; please give a hint about who you are. Thanks for your visit and welcome back! HAVE A NICE DAY.